Pops of pink

Здраво, здраво. Се надевам недостигав.

Денес е вторник, втори декември и вториот роденден на Македонски Моден Блог. Во моментов не можам да се сетам на подобар начин на прославување од комплетно нов почеток и константен распоред.

Првичниот план беше блогoт да добие изглед каков што заслжува, но за жал тоа не се случи, па ќе остане за Божиќ.

Па, со задоволство најавувам дека почнувајќи денес мојот блог е активен. Овој пат сериозно.
Би сакала да се заблагодарам на сите кои продолжија да ме мотивираат и следат и во својата неактивност.
Се надевам ќе поминете утре затоа што имам нов аутфит пост кој чека критики.

<3
popsofpink01 Continue reading

Advertisements